Ett vrak

Nu är det slut.

Och jag är ett vrak.
Jag tror aldrig jag har gråtit så här mycket eller på det här sättet. Hela gårdagen gick åt till att ligga i soffan och gråta, sitta i köket och gråta, ligga på sängen i fosterställning - och gråta. Dessutom började alla tankar snurra med ljusets hastighet och jag började undra om det verkligen ska göra så här ont (verkligen fysiskt ont) om det är rätt?

Han kom hem från jobbet och vi låg i sängen och pratade och grät och ältade och kramades. Allt känns konstigt och jag bara hoppas att ingen frågar mig om hur jag mår i morgon på jobbet för då kommer jag bryta ihop.

Det här är verkligen det svåraste jag har gjort.

Redigt

image1

Ett tecken är alltid ett tecken - eller?

Jag har glömt min favvokjol och min favvo-tshirt på hotellet i Rom!

Är man patetisk om man tar det som ett tecken från Han där ovan att shoppa loss på en liknande som man spanat på ett tag?

Have some balls!

Tillbaka från Italien, och förutom alla roliga minnen ihop med kompisen är jag också ett beslut rikare. Det räcker inte med att flytta isär, det här kommer inte att fungera. Och även om det känns väldigt skönt att veta vad jag känner och tycker, så känns det som ett gigantiskt hinder att ta sig över: själva problemet med att sätta ord på det och faktiskt säga det till honom. Och sedan bo kvar tillsammans tills hans flyttar? Oh good God...

Vad härligt, jag har tårar och ångest att se fram emot hela den här veckan innan jag tar mod till mig och säger det. Om jag inte gör det känns det som det kommer äta upp mig på nolltid. Vilket är jobbigast, tro?

Bla bla bla

Efter allt prat i helgen känner jag bara "bla bla bla" när jag tänker på det. Visst, vi har kommit fram till några bra saker och visst är det bra att vi snackar. Men tillslut orkar man fan inte hålla på att älta saker fram och tillbaka längre.
Han flyttar om två veckor och då måste vi försöka klura ut om vi kan lösa det här eller om det tyvärr bara är så att kärlek inte räcker.

I morgon åker jag till Rom i ett par dagar för att tänka på något annat. Kommer bli grymt, men med min vanliga tur så kommer regnvädret väl dit lagom till att jag landar på Ciampino. Och jag som tänkte sitta på uteserveringar och glassa mellan varven...

Big NO-NO

En sak som man tydligen inte ska göra är att umgås med sin respektives familj när man snart inte längre är respektive längre (bara det att ingen vet det ännu). Jag gillar hans familj och dessutom kände jag mig lite som en hycklare när vi satt där tillsammans medan vi visste att vi ska flytta isär om två veckor.

Så fort vi väl separerar kan jag inte träffa hans familj något mer, eller? Även om vi själva inte bestämt ifall vi ska göra slut eller ej, men det känns som alla andra kommer förutsätta det.

Mommie's back

Jag vet inte om det var för att vi fick lite tid isär eller om det var resan till bästa vännerna i Göteborg som gjorde att jag fick sådan klarhet, men i dag när jag kom hem blev det plötsligt väldigt tydligt vad ett av de största problemen med mitt och M:s förhållande är. Ironiskt nog blev det aktuellt efter cirka tio sekunder.

Tänkte jag skulle prata med honom om det i kväll, vi får se. Hur som helst känns det som trippen till västkusten gjorde mig gott, eftersom jag inte har mått dåligt över förhållandet eller tänkt så mycket på det under hela helgen. Strax innan jag stack blev det oxå klart exakt när han flyttar ut, vilket var bra att få lite tid att smälta.

Nu ska jag fixa allt som han inte tagit itu med medan jag var borta. Man kanske kan gissa vad vårat problem är...

Inte bara vintern som rasar...

... utan också kilona. Jag hade glömt vad hjärtesorg gör med min kroppsvikt, det verkar vara likadant nu som när jag var yngre. Hjärtesorg, arbetslöshet och långa promenader verkar vara det ultimata för att jag ska tappa i vikt. Hittills har jag blivit av med ett kilo den här veckan, och då har jag ändå ätit bra.

Alltid något att glädjas över!

Kvalitet

Jag skäms nästan över vilka usla tv-program jag tittar på just nu. Jag är arbetslös i tjugo dagar till och medan jag packar upp alla saker från flytten ur kartongerna låter jag tv:n stå på. Hittills har jag sett lite Doktorn kan komma, lite Unga mödrar och just nu något andeprogram som heter The beyond.

Och ändå kan jag inte riktigt slita mig från det...

Utflyttning och Roma-tripp

Det finns tillfällen i livet då man inser att man inte har en aning om vad man håller på med. När man jagar en ny lägenhet åt sin sambo och blir lycklig av att han kanske har hittat ett ställe att flytta till när han flyttar ur er nuvarande lägenhet är ett sådant. För det känns ju onekligen skruvat att bli glad över något sådant. Å andra sidan är det få saker som är roliga nu medan vi letar och bara går runt hemma och tycker det känns ... Konstigt!

Vi har alltså bestämt oss för att flytta isär. Inte nödvändigtvis för att göra slut, men definitivt att inte bo tillsammans under de närmaste månaderna. Och trots att jag bara sagt det till tre kompisar och poängterat för alla tre att vi inte gör slut, så fick jag ändå frågan av en annan kompis i lördags om jag var singel nu. Så känns det absolut inte... Dessutom var min spontana reaktion att det inte var någon av hans buisness, trots att jag tycker väldigt bra om honom. Nu var det länge sedan jag gjorde slut med någon, men är det inte kutym att låta personen själv ta upp sånt?

Hur som helst, ihop men inte sambo är situationen nu. Och jag tycker allt känns väldigt upp och ned såklart. Jag brukar alltid lösa jobbiga situationer med att sticka från dem en stund medan jag funderar. Kanske var det därför jag spontanbokade fyra dagar i Rom den 19:e..?

RSS 2.0